capcelera

OPUC > Qui som? > Què oferim?

Què oferim?


1. Accés a informació actualitzada online sobre la situació dels usos lingüístics al sistema universitari català en relació al desenvolupament del multilingüisme.

2. Accés a un compendi comparatiu dels diferents documents relacionats amb la política lingüística de les universitats catalanes.

3. Servei de consultoria personalitzada (
telefònica o presencial) en relació a l’accés a informació concreta relacionada amb els usos lingüístics en l’àmbit universitari.

4. Accés a un seguit de referents internacionals relacionats amb el disseny i implementació de polítiques en universitats d’altres països.

5. Organització periòdica de trobades d’experts en l’àmbit del multilingüisme a les universitats per tal d’analitzar aspectes concrets de les polítiques i pràctiques plurilingües.

 
Transferència: 

1. Organització de seminaris formatius (online i presencials) adreçats a professorat i PAS de les universitats catalanes.

2. Facilitar l’accés de professorat i alumnat a materials formatius tant pel que fa a l’aprenentatge d’una tercera llengua, l’ensenyament en aquesta llengua i la gestió de més d’una llengua en una assignatura.

3. Dissenyar i difondre materials per facilitar la docència i aprenentatge de terceres llengües.

4. Posada en marxa d’un entorn virtual per a l’aprenentatge autònom de la llengua anglesa per part dels diferents membres de la comunitat universitària, especialment l’alumnat i el professorat.

5. Disseny de manuals de bones pràctiques per a la introducció de terceres llengües, per la gestió del plurilingüisme a les aules i per al seguiment i avaluació de les accions que les universitats fan en relació a la promoció del plurilingüisme.
Darrera modificació: 22/03/2012
Imprimir Enrera Pujar


Inici | Accessibilitat | Sobre el web | Mapa | Avís legal | Contacte
© 2011 Universitat de Lleida - Pl. Víctor Siurana 1, 25003 Lleida - Tel. (+34) 973 702 000 - Tots els dret reservats
Ombra